Geschiedenis

Ons bureau is op 1 april 1992 opgericht. Toen begon Wil van Brunschot met Van Brunschot Arbeidsdeskundige Adviezen.

Ton van Summeren kwam er in april 1993 bij en Bas Hagoort op 1 oktober 1993. Sindsdien heet het bureau Van Brunschot- Van Summeren – Hagoort, Arbeidsdeskundige Adviezen. Tot 2004 deden we ook letselschaderegeling.

In de loop van de jaren heeft er een gestage groei plaatsgevonden, gebaseerd op kwalitatief hoogstaande arbeidsdeskundige dienstverlening. Inmiddels zijn we het langst bestaand arbeidsdeskundig adviesbureau.

Aanvankelijk op een zolderkamer begonnen, betrokken we al snel een groter kantoor aan de Hoogzoggel in Uden. Begin 1995 werd duidelijk dat ook dat kantoor te klein werd. In juni 1996 betrokken we ons huidige kantoor aan de Velmolenweg 94 te Uden. In 2006 vond eigenlijk wel de grootste “verhuizing” plaats. Toen gingen we van een analoge administratieve organisatie naar een volledig digitale.

Waar aanvankelijk alleen de beoordeling van arbeidsongeschiktheid van ondernemers de core business was, kregen we meer en meer opdrachten in het begeleiden van letselschadeslachtoffers. Dit omdat we maatwerk leveren in het belang van alle partijen. Nadien gingen ook steeds meer werkgevers van onze dienstverlening gebruik maken. Dit in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Sinds enige jaren weten ook gemeenten ons te vinden in het kader van de WWB en inmiddels ook de Wet Werk naar Vermogen (WWnV).

Onze klanten