Herstelcoaching

Je zal het maar meemaken, een ongeval in bedrijf of op weg en jij zit met de gevolgen. Dan krijg je met diverse ‘deskundigen’ te maken. Maar wie is er dan voor jou? Wie helpt jou om weer een beetje op orde te komen. Arbeidsdeskundigen spelen in herstelcoaching en zorgmanagement een belangrijke rol. Dan doen zij vanuit meerdere invalshoeken. Maar alles is er op gericht om jou te helpen, er voor jou te zijn. Jou weer in je vitaliteit te krijgen. Niet door als maar te pushen, juist niet. Maar door je te helpen een eigen oplossing te kiezen. Het gaat om jouw herstel.

janberendsBSH Arbeidsdeskundig Advies heeft al 17 jaar een herstelcoach in dienst, Jan Berends. Daarnaast is hij ook ergotherapeut. Zo kan hij als geen ander je herstel combineren / bevorderen met adviezen over eventuele voorzieningen, woningaanpassingen, opleidingen en dergelijke. Niet steeds switchen van de ene naar de andere ‘deskundige’, nee gewoon alles bij 1 persoon. Die is er voor jou.

nellekevanheeswijkNelleke van Heeswijk-Stigter is onze arbeidsdeskundige herstelcoach. Zij is al sinds jaar en dag arbeidsdeskundige en als zodanig herstelcoach. Recent heeft zij haar kennis en kunde weer eens nader onderstreept toen zij als enige in haar groep de opleiding herstelcoach met ‘uitstekend’ afrondde.

Letselschaderegeling kijk gelukkig meer en meer naar degene waarom het hoort te gaan, het slachtoffer. Te lang is alleen gekeken naar de centen. Nu gaat het er – meer dan ooit – om de dingen te doen die het herstel bevorderen; adequate begeleiding naar jouw idee en wensen.

Onze klanten